Kom jij ons team versterken om dissociatieve stoornissen op de kaart te zetten? Draag jij graag bij aan meer (h)erkenning en onderling contact voor lotgenoten en naasten? Dan maken we graag een afspraak om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Onze vereniging draait namelijk op vrijwilligers.

Mail naar bestuur@caleidoscoop.nl voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek te plannen.

Momenteel zoeken we vrijwilligers voor de volgende functies:

Social media

Om onze zicht- en vindbaarheid te vergroten, willen we social media actief en structureel inzetten. Daarvoor hebben we enthousiaste vrijwilligers…
Bekijk deze vacature Social media

Doe je mee?

Spreekt één van de vacatures je aan? Of is er iets anders dat jij zou willen doen? We horen graag van je. Dan maken we een beeldbelafspraak, om kennis te maken en te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We werken voornamelijk digitaal, en communiceren onderling via ons digitaal kantoor en mail. Onze vrijwilligersvergaderingen vinden meestal plaats via Teams (beeldbellen). Het is dus nodig dat je bereid bent om digitaal actief en bereikbaar te zijn. We helpen je graag als je nog niet zo bekend bent met digitaal werken. Daarnaast vinden we het ook leuk om elkaar ‘live’ te kunnen zien: twee keer per jaar ontmoeten we elkaar op locatie voor een vrijwilligersoverleg met aansluitende borrel, en één of twee keer per jaar hebben we een teamdag.

De meeste van je collega-vrijwilligers hebben zelf (of via hun naaste) ervaring over leven met een dissociatieve stoornis. Al doende ontwikkel je je ervaringsdeskundigheid en breid je je kennis uit. Voor verschillende activiteiten vragen we een verschillend niveau van ervaringsdeskundigheid.

Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligersvergoeding, maar ook ondersteuning bij je taak. Zo kun je terecht bij je collega-vrijwilligers, maar natuurlijk ook bij het bestuur en de vrijwilligerscoördinator. Ook bieden we je trainingen en cursussen aan via onder meer PGO-support, waarbij Caleidoscoop de kosten voor je vergoedt.

Laat je van je horen via bestuur@caleidoscoop.nl? We kijken uit naar je bericht.