Caleidofoon


Heb je behoefte aan een luisterend oor? Ben je lotgenoot of naaste? Zoek je informatie over dissociatieve stoornissen en/of de vereniging? Je kunt dan bellen met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers.

Online themabijeenkomsten


Online themabijeenkomsten zijn bijeenkomsten waarvoor je je per keer inschrijft. Het onderwerp (thema) varieert. Afhankelijk van het thema is een bijeenkomst bedoeld voor lotgenoten, naasten, professionals of iedereen die geïnteresseerd is.

Meetings


Een meeting is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij je andere lotgenoten of naasten bij jou in de buurt ontmoet. Je gaat dan bijvoorbeeld eens met elkaar wandelen, ergens iets drinken of naar een museum.

Wandelgroepen


Heb jij behoefte aan contact met andere lotgenoten? Vind je het prettig om met anderen te praten terwijl je samen de omgeving ontdekt?

Gespreksgroepen


Heb je wel eens het gevoel dat niemand je begrijpt? Dat je maar niet kunt uitleggen wat er nu met jou (of je naaste) aan de hand is? Wil je uitwisselen wat jou en anderen helpt en met elkaar leren?

Ontmoetingsdagen


Minimaal één keer per jaar is er een landelijke ontmoetingsdag, waarbij zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn. Het programma bestaat uit een combinatie van workshops, lezingen en/ of andere activiteiten.