De Caleidokrant is het ledenblad van Caleidoscoop. Het verschijnt drie keer per jaar. Je kunt het magazine per post of digitaal ontvangen.

Je vindt er onder meer ingezonden stukken door leden, persoonlijke ervaringen, nieuws over dissociatieve stoornissen en gerelateerde onderwerpen, boekbesprekingen en ontspanning.

De redactie ontvangt graag jouw bijdrage of ideeën, ook als je geen lid bent. Als je stuk geplaatst wordt, sturen we je natuurlijk een exemplaar toe. Je bijdrage kan ook bestaan uit bijvoorbeeld een foto, gedicht of kunstwerk.

Zelf bijdragen?

We proberen alle dissociatieve stoornissen, met name AGDS, DPDR en DIS, in iedere editie te vertegenwoordigen. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig. Dat kan bijvoorbeeld door jouw ervaring of tip te delen met de redactie. Als lotgenoot, naaste en/of als hulpverlener.

We houden van beeld!

We vinden het heel leuk als je beelden deelt van kunstwerken die jij gemaakt hebt. Als je graag fotografeert, kun je ook op die manier bijdragen aan de krant. Mogen we jouw beelden vaker gebruiken? Kijk dan eens bij onze beeldbank. Bij foto’s is het belangrijk dat je deze zelf gemaakt hebt en dat je geen personen herkenbaar in beeld brengt zonder hun toestemming.

Meedoen? Mail naar redactie@caleidoscoop.nl

De uiterste inleverdata per krant staan vermeld in de agenda op de website van Caleidoscoop, evenals de verwachte publicatiedatum. De krant verschijnt meestal rond april, augustus en december.

Download de digitale Caleidokrant

Verenigingsleden kunnen de digitale krant op het ledenplatform vinden als download. Je kunt daar reageren, of een mailtje sturen naar de redactie: redactie@caleidoscoop.nl.