Minimaal één keer per jaar is er een landelijke ontmoetingsdag, waarbij zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn. Het programma bestaat uit een combinatie van workshops, lezingen en/ of andere activiteiten. Je bent vrij om te kiezen aan welke onderdelen van de dag je deel wilt nemen, en hoe lang je aanwezig wilt zijn. Er is altijd een mogelijkheid om je even terug te trekken of te kletsen met andere bezoekers en/ of vrijwilligers.

Op zaterdag 30 september 2023 en zaterdag 29 september 2024 zijn onze eerstvolgende ontmoetingsdagen gepland. In 2024 bestaan we zelfs dertig jaar! We sturen je als lid altijd een persoonlijke uitnodiging. Wil je ook als niet-lid op de hoogte blijven? Dan is inschrijven via de nieuwsbrief het handigst. Zodra het programma voor een dag bekend is en je je daadwerkelijk kunt inschrijven voor een ontmoetingsdag, laten we dat iedereen weten. Een ontmoetingsdag vindt altijd plaats op een zaterdag en op een centrale locatie.

We houden zo veel mogelijk rekening met een goede (rolstoel)toegankelijkheid bij de keuze voor de locatie. Als je een hulphond hebt, is die natuurlijk ook van harte welkom. Tot 2021 combineerden we een algemene ledenvergadering altijd met een ontmoetingsdag, maar we merkten dat dat vaak erg intensief was. Daarom organiseren we sinds 2022 de ALV meestal online, en de ontmoetingsdag op locatie. Voor leden is een ontmoetingsdag gratis, aan andere bezoekers vragen we een kleine bijdrage.