Kom jij Caleidoscoop versterken? We zoeken naasten die online gespreksgroepen begeleiden én social media enthousiastelingen! Of spreekt een andere vacature jou meer aan?

Mail naar bestuur@caleidoscoop.nl voor meer informatie en een kennismaking!

Gespreksgroepen voor naasten

Niet alleen lotgenoten zoeken naar (h)erkenning en contact, maar naasten doen dat ook. Als je dierbare een dissociatieve stoornis heeft, kan dit veel invloed hebben op jouw en jullie dagelijks leven of de relatie. We willen dan ook graag ons vrijwilligersteam uitbreiden met mensen die ervaring hebben als naaste, zodat we activiteiten kunnen bieden voor andere naasten.

Ben jij ouder, partner of vriend(in) van iemand met een dissociatieve stoornis? Wil jij je inzetten voor meer begrip en contactmogelijkheden voor andere naasten? Dan horen we graag van je. Op dit moment zijn we op zoek naar naasten die een online gespreksgroep willen begeleiden. Dat houdt in dat je kunt reflecteren op je eigen ervaring als naaste, die gepast kunt inzetten en een groepsproces begeleidt waarbij je ruimte biedt aan ieders ervaring. In een gespreksgroep leer je van en met elkaar.

Spreekt dit jou aan? Of wil je je op een andere manier inzetten? We maken graag kennis met je.

Social media enthousiastelingen

Nu onze nieuwe website bijna klaar is, zullen we ook zichtbaarder worden op social media. Op dit moment vormen we een nieuwe werkgroep binnen Caleidoscoop: het social media team.

Om onze zicht- en vindbaarheid te vergroten, gaan we social media actief en structureel inzetten. Daarvoor hebben we enthousiaste vrijwilligers nodig die thuis zijn in social media en helpen om dissociatieve stoornissen bekender te maken.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent digitaal vaardig, in het bijzonder met social media
  • Je bent sterk in beeldtaal en tekst
  • Je bent in staat om genuanceerd en empathisch te reageren
  • Je hebt kennis over alle dissociatieve stoornissen en bent je bewust dat je Caleidoscoop vertegenwoordigt

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je neemt deel aan een nieuwe werkgroep binnen Caleidoscoop, onder leiding van de coördinator social media
  • Een inwerkperiode zodat je de vereniging en je collega-vrijwilligers beter leert kennen
  • Veel blijheid dat we structureel zichtbaar zijn op social media
  • Een vrijwilligersvergoeding en contact met enthousiaste collega’s