Er staan weer nieuwe boeken voor je klaar om te lenen! We lichten er een aantal boeken uit:

Veilig in je lijf – Deirdre Fay

Het traumatische verleden tot rust brengen in lichaam, hoofd en hart. Of je nu van verlatingsangst, pijn of rouw wilt herstellen. Veilig in je lijf kan je helpen om je meer thuis te gaan voelen in je innerlijke wereld. Met oefeningen en informatie.

Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei – Anne van Winkelhof

Een zoektocht naar contact, intimiteit, naar gezien en erkend voelen en een onderzoek naar een taal die past. Persoonlijke ervaringen afgewisseld met bespiegelingen over de ggz.

Vertroostingen – Dirk de Wachter

Waar vinden we troost? Het antwoord kun je in enkele woorden samenvatten: in de aanwezigheid van de ander. Dit boek beschrijft het persoonlijke verhaal van Dirk de Wachter van zijn confrontatie met een levensbedreigende ziekte.

Ongezien opgegroeid van Lindsay C. Gibson

Herstel na een jeugd met narcistische, afwijzende of afstandelijke ouders. Het geeft bevestiging en richting bij het aanleren van een nieuwe houding tegenover je vader en/of moeder en helpt te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt in je eigen relaties.

Dissociation made simple – Jamie Marich

Een gids om dissociatie en dissociatieve stoornissen beter te begrijpen, het stigma te doorbreken en te herstellen van traumagereleerde dissociatie. Informatie gecombineerd met oefeningen die je zelf (of samen met een hulpverlener) kunt doen. Engelstalig.

Boeken lenen?

Alle (nieuwe) boeken vind je in de bibliotheek. We bieden de mogelijkheid om boeken te lenen kosteloos en exclusief aan voor verenigingsleden.