We zijn superblij dat we onze nieuwe site in de nieuwe huisstijl eindelijk met jullie kunnen delen!

Dit feestje vieren we graag met jou. We hebben toffe ledenacties, zowel voor iedereen die nu al lid is van ons, als voor iedereen die zich nu aanmeldt als nieuw lid.

Word nu lid en ontvang ‘Trauma is iets wonderlijks’ 

Deze graphic novel van Steve Haines gaat over dissociatie en trauma. Het legt in beeld en tekst uit hoe trauma werkt in je lijf en hoofd, en wat dissociatie is. Een prachtig vormgegeven boekje, waar we je graag blij mee maken. Als je lid wordt, profiteer je natuurlijk van al onze ledenvoordelen, zoals toegang tot het nieuwe ledenplatform en gratis deelname aan onze activiteiten. Lees meer over lidmaatschap >

Feestpost voor leden

Ben je al verenigingslid? Er is feestpost naar je onderweg via de brievenbus. Als ‘t goed is, komt het vandaag of morgen bij je binnen. Vandaag krijg je ook twee mailtjes van ons: de nieuwsbrief en uitleg hoe je je account kunt activeren voor ‘t nieuwe ledenplatform.

Op ontdekkingstocht door de nieuwe site

Je kunt naar hartelust rondklikken en lezen. Nieuw is bijvoorbeeld het onderdeel ‘Leven met’, waarin ervaringskennis en persoonlijke ervaringen met dissociatie centraal staan. Ook hebben we nu een openbare lijst met hulpverleners gepubliceerd. Tips en aanvullingen zijn welkom.

Basislogo en logovarianten Caleidoscoop

Of heb je al gelezen over ons nieuwe logo en de verschillende varianten die je op de website ziet?

Halverwege april zie je die ook terug in de Caleidokrant.

Caleidoscoop nu ook op LinkedIn en Instagram

We zijn blij dat we op steeds meer plekken actief kunnen zijn. Zoals op onze nieuwe Instagram- of LinkedIn-pagina. Fijn om je daar te ontmoeten! Lijkt het jou leuk ons social media team te versterken? Dan maken we graag kennis met je.

Reageren? Foutje gezien? Hulp nodig?

We zullen de komende tijd ongetwijfeld nog wat kinderziektes tegenkomen: dingen die net niet lekker werken of foutjes in de tekst of het ontwerp. Dat is normaal bij het maken van een nieuwe site. We vinden het heel fijn als jij ons helpt om zulke foutjes te melden: samen zien we meer.

We zijn héél benieuwd naar jullie reacties – of je nu Caleidoscoop voor ‘t eerst tegenkomt of al jaren lid bent: leuk om van je te horen! Als je lid bent, kun je ook je mening laten horen op het ledenplatform.

Feestelijke groetjes,

Team Caleidoscoop
mail@caleidoscoop.nl | 033 – 82 00 208