Online themabijeenkomsten zijn bijeenkomsten waarvoor je je per keer inschrijft. Het onderwerp (thema) varieert. Afhankelijk van het thema is een bijeenkomst bedoeld voor lotgenoten, naasten, professionals of iedereen die geïnteresseerd is. Leden krijgen korting of kunnen gratis deelnemen. Niet-leden betalen meestal een kleine eigen bijdrage.

In de agenda vind je de eerstvolgende bijeenkomst(en).

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle toekomstige themabijeenkomsten? Dan kun je je het best inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Tot nu toe hebben we een bijeenkomsten gehad voor lotgenoten (over stigma bij dissociatieve stoornissen), naasten en iedereen die ge├»nteresseerd is (filmvertoning ‘The wisdom of trauma’). De bijeenkomsten vinden altijd plaats via Zoom en duren meestal 1,5 tot 2 uur.

Bij sommige themabijeenkomsten kun je zonder beeld deelnemen, bij andere vragen we iedereen om hun beeld aan te zetten. Dat hangt af van het thema en het doel van de bijeenkomst. Als het vooral informatief is, is het vaak mogelijk om anoniem deel te nemen. Als we een gezamenlijk gesprek hebben, vinden we het belangrijk om iedereen te kunnen zien. Net als bij een gewone bijeenkomst. We zullen er in het laatste geval vaker voor kiezen om een beperkt aantal deelnemers toe te laten.