In onze achterban zijn veel mensen die creatief zijn; ze maken bijvoorbeeld foto’s, schilderijen, collages of beelden. Wil jij deze delen met andere leden? We hebben een beeldbank die we gebruiken om de Caleidokrant aan te vullen met kunst en andere beelden van onze leden.

We vermelden je naam bij het beeld, tenzij je dat liever niet hebt. Je kunt bij je inzending laten weten welke naam we dan mogen gebruiken. Het is ook mogelijk om anoniem beeld in te sturen. We gebruiken de beelden niet online, alleen voor de krant.

Wanneer je ons beelden stuurt, geef je ons toestemming die te publiceren in de Caleidokrant. Je krijgt dan altijd een berichtje van de redactie. Je kunt je toestemming op elk moment weer intrekken: dan verwijderen we je foto’s uit de beeldbank. Schokkende en aanstootgevende beelden en wat we beoordelen als (hoogstwaarschijnlijk) triggerend – ter beoordeling aan de beeldredactie – zullen we weigeren. Natuurlijk overleggen we daarover graag, ook als je niet zeker weet of je beelden geschikt zijn.

  Wil je meedoen? We kijken uit naar je inzending!

Stuur dan een berichtje naar mail@caleidoscoop.nl o.v.v. Beeldbank. Vragen zijn natuurlijk ook welkom.

We ontvangen de afbeeldingen graag als .jpg-bestand, en zo groot mogelijk vanwege de afdrukkwaliteit.

Vermeld je eigen naam (of het pseudoniem van je voorkeur) als onderdeel van de bestandsnaam, of vermeld dit in de begeleidende mail zodat wij dit voor je kunnen doen.