Datum: vrijdag 14 juli 2023
Tijd: Hele dag

Wil jij iets delen met de andere leden via de Caleidokrant? Heb je een tip voor de redactie? We ontvangen graag jouw inzending voor de komende zomerkrant, uiterlijk 14 juli 2023. De zomerkrant verschijnt in augustus.

> Stuur je bijdrage naar – of stel je vraag aan – redactie@caleidoscoop.nl <

Maximaal twee A4’tjes tekst & afbeeldingen als los bestand opsturen

Teksten zijn maximaal twee A4’tjes qua lengte. Heb je een langer stuk dat je onder de aandacht wilt brengen? Het is ook mogelijk om een samenvattend stuk te schrijven voor de krant. In overleg plaatsen we mogelijk het hele artikel op de website.

Eventuele afbeeldingen ontvangen we graag als apart bijgevoegd .jpg-bestand, het liefst zo groot mogelijk. Als ze te klein zijn of geplakt zijn in een Word- of PDF-bestand, is de kwaliteit helaas te laag om in de krant te kunnen afdrukken.

Ook beeldmateriaal is welkom

We ontvangen ook graag tekeningen, schilderijen, plaatjes of foto’s. Bij foto’s is het belangrijk dat er geen herkenbare mensen op staan en dat je deze zelf gemaakt hebt (in verband met het auteursrecht). Op veel afbeeldingen die je online vindt, rust auteursrecht. Je kunt ze bij ons aanleveren inclusief bronvermelding en/ of auteur, dan kijken we of we ze mogen gebruiken. 

Wil je meedoen aan het vullen van onze beeldbank? We verzamelen kunst en creativiteit van leden, en plaatsen deze graag in de krant. > Lees meer over de beeldbank