Datum: donderdag 22 februari 2024
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Online, Microsoft Teams

Woman Draw a Light bulb in White BoardWe vertegenwoordigen het patiëntenperspectief voor dissociatieve stoornissen – maar wat houdt die eigenlijk in, als onze ervaringen zo divers zijn? Waar staat Caleidoscoop voor? We gaan een visie op dissociatieve stoornissen formuleren, en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

We praten deze avond met elkaar over wat we belangrijk vinden om uit te dragen als vereniging. Wat is onze kernboodschap als het gaat over dissociatieve stoornissen?

We verwachten dat we hier meerdere bijeenkomsten mee bezig zullen zijn: de tweede inspraakavond over dit onderwerp is op 21 maart. Vervolgens hopen we jullie een concept-visie voor te leggen tijdens de ALV in april.

Doe je mee?

>> Meld je aan, uiterlijk 19 februari <<

Je ontvangt de vergaderlink op 21 februari in je mailbox. Kun je onverhoopt niet? In de bevestigingsmail vind je een link om je af te melden. Deelname is uitsluitend voor verenigingsleden.

Hoewel we het fijn vinden om elkaar te zien, kun je ook zonder beeld deelnemen. Er worden geen opnames gemaakt en de avond is dan ook niet terug te kijken. Wel maken we een verslagje dat we op het ledenplatform publiceren, zodat je een samenvatting kunt lezen van wat er besproken is.

Over de inspraakavonden

We vinden het belangrijk je mening als verenigingslid vaker te horen en inspraak makkelijker te maken, en niet alleen tijdens algemene ledenvergaderingen met elkaar te praten over de vereniging. Zeker omdat we zo veel bezig zijn met beleid: dat gaat namelijk niet alleen bestuur en vrijwilligers aan, maar ook jullie als leden. Sinds november organiseren we daarom online inspraakavonden. Bekijk de agenda voor de data.

Deze bijeenkomsten zijn geen algemene ledenvergaderingen (alv). Er wordt dus niet gestemd en we leggen ook geen stukken aan jullie voor: dat doen we tijdens de alv. We gebruiken de avonden om zo veel mogelijk perspectieven en inzichten te horen en jullie deelgenoot te maken van dilemma’s die we tegenkomen als bestuur. Samen vormen we immers de vereniging.