Datum: woensdag 22 mei 2024
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Online, Microsoft Teams

Woman Draw a Light bulb in White BoardWe vertegenwoordigen het patiëntenperspectief voor dissociatieve stoornissen – maar wat houdt die eigenlijk in, als onze ervaringen zo divers zijn? Waar staat Caleidoscoop voor? We gaan een visie op dissociatieve stoornissen formuleren, en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

We praten deze avond verder met elkaar over wat we belangrijk vinden als het gaan om hóe we uitdragen wat we vinden. Welke houding en positie hebben wij als vereniging? We verkennen samen zo veel mogelijk perspectieven, en hopen dat je die van jou toevoegt.

Er zijn inmiddels twee eerdere inspraakbijeenkomsten geweest over dit thema, waarbij we steeds een aspect van onze visie verkennen. Eerder spraken we over hoe we kijken naar  dissociatieve stoornissen en wat daarbij voor ons belangrijk is, en in de tweede bijeenkomst of en hoe ‘trauma’ in onze visie een plek krijgt. Er volgt er nog minimaal één specifiek over de ontwikkeling van de visie, namelijk op 23 oktober. De verslagen vind je op het ledenplatform.

Ben je lid en doe je mee?

Onder aan deze pagina vind je het inschrijfformulier.

Je ontvangt de vergaderlink 21 mei in je mailbox. Kun je onverhoopt niet? In de bevestigingsmail vind je een link om je af te melden. Deelname is uitsluitend voor verenigingsleden.

We vinden het belangrijk om elkaar te kunnen horen en zien. Het is dus helaas niet mogelijk om zonder beeld deel te nemen. Er worden geen opnames gemaakt en de avond is dan ook niet terug te kijken. Wel maken we een verslagje dat we op het ledenplatform publiceren, zodat je een samenvatting kunt lezen van wat er besproken is.

Over de inspraakavonden

We vinden het belangrijk je mening als verenigingslid vaker te horen en inspraak makkelijker te maken, en niet alleen tijdens algemene ledenvergaderingen met elkaar te praten over de vereniging. Zeker omdat we zo veel bezig zijn met beleid: dat gaat namelijk niet alleen bestuur en vrijwilligers aan, maar ook jullie als leden. Sinds november organiseren we daarom online inspraakbijeenkomsten. Bekijk de agenda voor de data.

Deze bijeenkomsten zijn geen algemene ledenvergaderingen (alv). Er wordt dus niet gestemd en we leggen ook geen stukken aan jullie voor: dat doen we tijdens de alv. We gebruiken de avonden om zo veel mogelijk perspectieven en inzichten te horen en jullie deelgenoot te maken van dilemma’s die we tegenkomen als bestuur. Samen vormen we immers de vereniging.

Aanmelden

Aanmelding inspraakavond: visie Caleidoscoop - 22 mei

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Voor de inspraakavond is het nodig dat je lid bent. We controleren vooraf de inschrijvingen. Wil je je aanmelden als lid? Ga dan naar www.caleidoscoop.nl/word-lid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.