Datum: maandag 4 november 2024
Tijd: 00:00

Stuur jouw inzending uiterlijk 4 november 2024 naar de redactie. In december ligt de winter-editie bij je in de bus.

De Caleidokrant is het ledenblad van de vereniging. Het verschijnt drie keer per jaar. Je vindt er onder meer ingezonden stukken door leden, persoonlijke ervaringen, nieuws over dissociatieve stoornissen en gerelateerde onderwerpen, boekbesprekingen en ontspanning.

Zelf bijdragen?

We proberen alle dissociatieve stoornissen, met name AGDS, DPDR en DIS, in iedere editie te vertegenwoordigen. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig. Dat kan bijvoorbeeld door jouw ervaring of tip te delen met de redactie. Als lotgenoot, naaste en/of als hulpverlener. De redactie ontvangt graag jouw bijdrage of ideeën. Je hoeft geen lid te zijn. Als je stuk geplaatst wordt, sturen we je in dat geval natuurlijk een exemplaar toe. Je inzending kan ook bestaan uit bijvoorbeeld een foto, gedicht of kunstwerk.

We houden van beeld!

We vinden het heel leuk als je beelden deelt van kunstwerken die jij gemaakt hebt. Als je graag fotografeert, kun je ook op die manier bijdragen aan de krant. Mogen we jouw beelden vaker gebruiken? Kijk dan eens bij onze beeldbank. Bij foto’s is het belangrijk dat je deze zelf gemaakt hebt en dat je geen personen herkenbaar in beeld brengt zonder hun toestemming.

Meedoen? Mail naar redactie@caleidoscoop.nl

Download de digitale Caleidokrant

Verenigingsleden kunnen de digitale krant op het ledenplatform vinden als download. Je kunt daar reageren, of een mailtje sturen naar de redactie: redactie@caleidoscoop.nl.