Als je naaste bent van iemand met een psychische aandoening, is er niet veel aandacht voor jou. Het gaat meestal over de ander. Bij Naasten in Kracht sta jij centraal. Daar lees je hoe andere naasten omgaan met ingewikkeld gedrag en hoe zij dat doen: zorgen voor zichzelf.

Bekijk deze nieuwe animatie hier en maak ook gebruik van wat www.naasteninkracht.nl jou allemaal te bieden heeft.

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl en geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, , Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, MIND Ypsilon, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertouwenspersonen,  NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging, en Stichting Het Zwarte Gat.

Tweets #naasteninkracht

“#Naasten staan centraal op #naasteninkracht. Bekijk de nieuwe animatie op https://www.youtube.com/watch?v=9eYTEmY2ZVw

“Zorgen voor jezelf. Hoe doe je dat eigenlijk als je naaste bent van iemand met een psychische kwetsbaarheid? Bekijk de nieuwe animatie  van #naasteninkracht op: https://www.youtube.com/watch?v=9eYTEmY2ZVw

“Mag het ook eens over mij gaan! En niet altijd over mijn broer/ zus/ vriend/ dochter met dissociatieve stoornis/ autisme/ depressie/ enz… Bij #naasteninkracht staan naasten centraal.”

“Lees de ervaringen van andere naasten en vertel ook jouw verhaal! Bekijk de nieuwste animatie op: https://www.youtube.com/watch?v=9eYTEmY2ZVw